Omfartsvej 1, 6330

Padborg, Danmark
v

ttdk@thermo-transit.com

(+45) 73 47 47 47

Å ARBEIDE HOS OSS

VÅR KUNNSKAP STYRER OSS MOT FREMTIDEN

VI SAMLER PÅ DYGTIGE MEDARBEJDERE

Hver dag jobber vi med å optimere løsninger for våre kunder. Nøkkelen til suksess er våre medarbeidere, som hver dag bidrar med kunnskap og ekspertise for å nå målet. Gjennom nytenkning og innovasjon, arbeider vi proaktivt med å hele tiden være ”miles ahead”.

Internasjonale muligheter
Thermo-Transit har datter- og salgsselskaper i hele Europa. Vi kan derfor tilby en internasjonal karriere, hvor kontakt med mange forskjellige land og mennesker er vår hverdag. Vi har ansatte med alle bakgrunner, så enten du er faglært eller ufaglært er det alltid plass til deg.

Vi har alltid fokus på å skape de beste rammer for våre ansatte, og derfor prioriterer vi medarbeiderutvikling høyt. Vi tilbyr også etterutdanning samt kompetanseutvikling.

En sterk, men uformell kultur
Hos oss blir du en del av en sterk men uformell kultur, hvor alle blir hørt. Du blir tilknyttet det team, som passer til din kompetanser og kvalifikasjoner. Det viktigste for oss er at du trives, og hele tiden utvikler deg i samme retning som vår organisasjon.

Opplev vår hverdag…

Sammen skaper vi Thermo-Transit, som i 2017 kan feire 30 års jubileum.

I januar 2016 startet jeg i regnskapsavdelingen til Thermo-Transit. En normal arbeidsdag kan bestå av oppfølging av inkassosaker, utstede purringer og rentenotaer, behandle reklamasjoner og bokføring + avstemming av bankkonto. Kort forklart, å sørge for at kundene betaler til rett tid. Ettersom en tilbringer store deler av dagen på jobb er det et stort pluss å ha supre kollegaer og et bra arbeidsmiljø som jeg trives veldig godt i.   

Lene Løseth

Regnskabsmedarbejder, Ålesund

Anniken har jobbet på Thermo-Transit Oslo siden november 2016, og har alltid hørt godt om os i bransjen. Anniken har jobbet med transport i 18 år, og har stor kunnskap. På Thermo-Transit jobber jeg som befrakter for gods til  tromsø/nord/finnmark. Mine arbeids oppgaver er å sørge for at gods fra østlandet blir levert til nord troms og  Finnmark: Planlegge biler, ha kommunikasjon med sjåfører, kunder, og terminalen. Det er et godt og  lystig miljø her i Oslo, som jeg stortrives i . Aldri noen dager som er like, og man utvikler seg som person og befrakter med spennende oppgaver og muligheter.

Anniken Kjeksli Feberg

Befragter, Oslo

© Thermo-Transit 2019

DANMARK, PADBORG

Hovedkontor

Omfartsvejen 1

6330 Padborg

Tlf: (+45) 73 47 47 47

Fax: (+45) 73 47 47 57

ttdk@thermo-transit.com

NORGE, ÅLESUND

Hovedkontor

Flatholmen 2

N-6002 Ålesund

Tlf: (+47) 70 10 26 00

Fax: (+47) 70 10 26 01

trafikk.aes@thermo-transit.no

post@thermo-transit.no